PeopleXact — professionelle HR-målinger

Datadrevet. Menneskestyret.

Mål trivslen, få ny indsigt, øg arbejdsglæden og skab bedre resultater sammen med medarbejderne.

Bliv klogere på PeopleXact

Når du løbende undersøger trivslen, styrker du engagementet

Med PeopleXact får du en løsning, der hjælper din organisation med at skabe medarbejdertrivsel, udvikling og bedre resultater.

Med en brugervenlig grænseflade forenkler PeopleXact arbejdet med medarbejdertrivsel og -engagement og lader dig få indblik i organisationen med ganske få klik.

Du får samtidig konkret og handlingsorienteret rapportering, som gør det enkelt at omsætte din indsigt til resultater, så du kan fastholde dine medarbejdere og sikre et godt arbejdsmiljø.

Download vores PeopleXact PDF her.

”Med PeopleXact har vi fået en brugervenlig og intuitiv platform til trivselsmålinger, der hjælper os med at fokusere på det vigtigste – og giver helt konkrete forslag til handlinger.”

Louise Milo

HR-manager, FJ Industries


Bygget på forskning og solid erfaring

Vi ved, at organisationer med engagerede medarbejdere skaber glade kunder og gode forretningsresultater.

Med PeopleXact får du en gennemtestet spørgeramme og en valideret model for trivsels- og medarbejdertilfredshedsundersøgelser (MTU), som bygger på forskningsbaserede metoder og Rambølls over 20 års erfaring med HR-målinger.

Det giver dig værdifulde indsigter, som er nemme at handle på.

Rectangle 3954

Brug PeopleXact til den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV)

Den lovpligtige arbejdspladsvurdering (eller APV) er virksomhedens eget redskab til at holde styr på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

En systematisk indsats for et bedre arbejdsmiljø smitter ofte af på trivslen og er med til at sikre virksomhedens sociale kapital. Med PeopleXact får du adgang til et APV-skema, så du kan oprette arbejdspladsvurderingen i samme brugervenlige platform, som du benytter til dine øvrige HR-målinger.

Mål engagementet, få resultatet

Vi har gjort det nemt for dig at få og forstå målingers resultater i realtid, så du hurtigt kan sætte handling bag tal og grafer.

Så snart din trivselsmåling er besvaret, kan du finde resultaterne i den interaktive rapportering. PeopleXact highlighter områder, hvor der bør gøres en ekstra indsats og giver konkrete forslag til, hvad du eller en afdelingsleder kan gøre for at øge arbejdsglæden i afdelingen.

Du får også velafprøvede og effektive opfølgningsværktøjer, der understøtter såvel virtuelle som fysiske dialoger.

Indsigt til forandring
PX_graphic_pages_001

Fuld kontrol med målingerne – kom i gang med få klik

Vi har gjort en række standardspørgsmål klar til dig, men du kan også tilføje skræddersyede spørgsmål, som er tilpasset enkelte afdelinger.

Du kan selv vælge, hvem der skal deltage og hvornår målingen skal køre. Du kan udsende spørgeskemaet via et link i en e-mail eller over SMS eller via e-Boks, så jeres medarbejdere nemt og hurtigt kan deltage i målingen.

Baseret på Rambølls erfaring med medarbejdermålinger opstiller platformen en fuld tidsplan, som du blot skal godkende.

Så er undersøgelsen i gang.

DSC03493_edit_crop

Markedets sikreste datahåndtering

Hos Xact by Rambøll tager vi sikker håndtering af data alvorligt. Vi lever selvfølgelig op til EUs persondataforordninger (GDPR), vi sikrer anonymitet i spørgeskemaer, og vi håndterer al data i egne datacentre, som er sikrede efter alle kunstens regler.

Blandt andet derfor har Datatilsynet valgt at være kunde hos os.

Læs mere om datasikkerhed

illustration-4

Brug for mere?
Lad os skræddersy din løsning.

PeopleXact gør dig i stand til at skabe viden til forandring – her og nu. Men nogle gange skal der lidt ekstra til for at skabe den helt rette løsning.

Med Xact by Rambøll som motor og med kompetent rådgivning og support fra markedets bedste eksperter skræddersyr vi en løsning til dig.


ProjectXact

Med ProjectXact får du en fast sparringspartner eller – når projektet kræver det – et fast erfarent projektteam, som hjælper dig med alt fra spørgsmålsformulering til perspektivering, analyse, benchmark og opfølgning.

Læs mere her

illustration-6
Automatisering

Brug data fra CRM til at segmentere og automatisere distributionen af dit spørgeskema. Eller den anden vej rundt — opdatér jeres systemer med data fra PeopleXact.

illustration-7
Single sign-on

Bind login til PeopleXact sammen med jeres Active Directory. Så kan I helt automatisk administrere alle medarbejderes adgang til PeopleXact.

illustration-8
Eget domæne

Øg svarprocent, tryghed og brandværdi med et custom domain. Det gør det nemt for dine respondenter at identificere dig som afsender.

illustration-9
To-faktor login

Øg sikkerheden med et ekstra lag. Med to-faktor login kan dine brugere logge ind via SMS-kode eller via IP-adresse.

illustration-10
Digital post

Når respondenter modtager din undersøgelse via e-Boks/Digital Post, oplever de den som mere sikker og troværdig, og det giver en højere svarprocent.


Vil du høre mere?

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Svar på et par spørgsmål og få en personlig demo af en af vores sælgere. 

portrait_circle_HQM

Relaterede artikler og cases

HR-eksperters syn på psykologisk tryghed

Hvad er det værste job, du nogensinde har haft?

Læs mere

6 spørgsmål der sikrer fuldt udbytte af APV og trivselsundersøgelser

APVen er lige afsluttet og resultaterne er kommet ind. Undersøgelsen var en succes, og foran dig har du en masse glohed, nyindsamlet data fra hele organisationen.  

Læs mere

Hvad er fysisk arbejdsmiljø?

Det fysiske arbejdsmiljø danner rammerne for en god arbejdsplads.

Læs mere