EngageXact — din platform til dialog og inddragelse

Skab bæredygtige forandringer sammen med dem, de betyder mest for.

Inddrag dine interessenter, og skab forandringer, som alle kan stå bag

Med EngageXact får du en platform, der hjælper din organisation med at inddrage interessenter og skabe bæredygtige forandringer sammen. Du opnår bedre løsninger og sikrer samtidig, at der er opbakning til de ønskede forandringer.

Download vores EngageXact PDF her.

Vi har oplevet en meget professionel og faglig sparring på opsætning — både af stamdata og spørgsmål. Desuden har vi også gjort brug af Rambølls kompetencer indenfor opfølgning på undersøgelsen, og vi har således en udbyder, der professionelt understøtter os på alle punkter.

Dorthe Erika Vang Jensen

Arbejdsmiljøkonsulent, Næstved Kommune


Inddrag flere — opnå mere

Alle kan deltage i dialogen gennem en simpel og brugervenlig grænseflade i EngageXact.

Det giver lige muligheder for deltagelse, hvor alle kan gøre deres stemme hørt med ganske få klik. Du får let overblik over dialogen, og du kan enkelt og hurtigt omsætte deltagernes input til indsigter, som bringer jer godt videre sammen.

Når du lytter til behov i din organisation og tør være åben for konstruktive forslag fra alle relevante interessenter, så får du en unik mulighed for at skabe positive forandringer.

0L0A3683

Brug EngageXact til at

  • inddrage borgerne i den grønne omstilling
  • inddrage medarbejderne i implementeringen af jeres strategi
  • forstå medlemmernes behov, og vælg en retning, I står sammen om
  • videreudvikle dit produkt på baggrund af dine gæsters eller brugeres feedback

Indsigter, du kan handle på

Du bliver i stand til at træffe bedre beslutninger, og samtidig opnår kunder og interessenter en højere grad af ejerskab over projekter og forandringer, når de har været inddraget i processen.

Med EngageXact har vi gjort det nemt for dig at omsætte input til handling, og du kan med vores brugervenlige analyseværktøj hurtigt finde mønstre og indsigter i data, som din organisation kan handle på.

Et enkelt og brugervenligt system
illustration-24

Kom i gang med få klik

Vi har gjort det enkelt for jer at starte dialogen.

Lav en indbydende tekst, tilføj et visuelt element, og vælg oprettelsesmetode — og så er platformen faktisk klar.

Du kan invitere deltagerne via et link i en e-mail, men også på SMS eller via e-Boks, så jeres målgruppe nemt og hurtigt kan deltage i målingen.

Rectangle 3322-2

Markedets sikreste datahåndtering

Hos Xact by Rambøll tager vi sikker håndtering af data alvorligt. Vi lever selvfølgelig op til EUs persondataforordninger (GDPR), vi sikrer anonymitet i spørgeskemaer, og vi håndterer al data i egne datacentre, som er sikrede efter alle kunstens regler.

Blandt andet derfor har Datatilsynet valgt at være kunde hos os.

Læs mere om datasikkerhed

illustration-4

Brug for mere?
Lad os skræddersy din løsning.

EngageXact gør dig i stand til at skabe viden til forandring — her og nu. Men nogle gange skal der lidt ekstra til for at skabe den helt rette løsning.

Med Xact by Rambøll som motor og med kompetent rådgivning og support fra markedets bedste eksperter skræddersyr vi en løsning til dig.


ProjectXact

Med ProjectXact får du en fast sparringspartner eller — når projektet kræver det — et fast erfarent projektteam, som hjælper dig med alt fra spørgsmålsformulering til perspektivering, analyse, benchmark og opfølgning.

Læs mere her

illustration-6
Automatisering

Brug data fra CRM til at segmentere og automatisere distributionen af dit spørgeskema. Eller den anden vej rundt — opdatér jeres systemer med data fra EngageXact.

illustration-7
Single sign-on

Bind login til EngageXact sammen med jeres Active Directory. Så kan I helt automatisk administrere alle medarbejderes adgang til EngageXact.

illustration-8
Eget domæne

Øg svarprocent, tryghed og brandværdi med et custom domain. Det gør det nemt for dine respondenter at identificere dig som afsender.

illustration-9
To-faktor login

Øg sikkerheden med et ekstra lag. Med to-faktor login kan dine brugere logge ind via SMS-kode eller via IP-adresse.

illustration-10
Digital post

Når respondenter modtager din undersøgelse via e-Boks/Digital Post, oplever de den som mere sikker og troværdig, og det giver en højere svarprocent.


Vil du vide mere?

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Svar på et par spørgsmål og få en personlig demo af en af vores sælgere. 

portrait_circle_HQM

Relaterede artikler og cases

Klimaundersøgelse: Stevns Kommune sætter nye standarter for grøn omstilling

Det store spørgsmål er: Hvordan skal Stevns Kommune balancere et stigende elbehov med deres mål om at være selvforsynende med grøn strøm i 2030?

Læs mere

Ny affaldsplan med EngageXact

Fire sjællandske kommuner engagerer borgerne og bringer deres idéer på banen i ny affaldsplan med
EngageXact.

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen (BTU) handler om mere end tilfredshed

Hvor tilfredse er dine brugere?

Læs mere