Tilvalg:

Single Sign-on

En fordel ved single sign-on er en langt mindre arbejdsbyrde i forhold til administration af SurveyXact-brugerne i jeres organisation.

options_header_single_sign_on

Mindre administration– og endnu mere sikkerhed

Høj datasikkerhed er blevet en nødvendighed, og det behøver faktisk ikke være så besværligt. I hvert fald ikke for SurveyXact-brugere.


Log automatisk ind på SurveyXact, når du logger ind
på din arbejdsplads

Med single sign-on kan du nøjes med at logge ind på din arbejdsplads og derefter straks gå i gang med at bruge SurveyXact – uden at skulle logge ind en gang til.


Brug mindre tid på administration af brugere

En fordel ved single sign-on er dog først og fremmest en langt mindre arbejdsbyrde, når det handler om administration af SurveyXact-brugerne i jeres organisation. Blandt andet fordi den enkelte bruger automatisk bliver oprettet det rigtige sted i forhold til for eksempel ansvarsområde, afdeling og placering.


Når en medarbejder stopper, stopper også adgangen
til SurveyXact

Single sign-on betyder også, at når en medarbejder stopper, stopper også adgangen til SurveyXact. Med andre ord behøver I ikke selv lukke for adgangen til SurveyXact for at beskytte jeres data. Det sker helt automatisk, når I lukker for medarbejderens adgang til jeres eget netværk (hvormed denne ikke længere er en del af jeres AD – active directory).

Produkter og tilvalg

Hent vores booklet med alle Xact produkter og tilvalg her:

Download PDF

Xact_products_options_graphics


Få en personlig demo

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Hvis du svarer på et par spørgsmål, kan vi skræddersy en personlig demonstration til dig.