Tilvalg:

Distribution via Digial Post

Når borgeren modtager din undersøgelse via Digital Post opleves den som mere sikker og troværdig, hvilket giver en højere svarprocent.

options_header_digital_post

Nå lettere ud tilalle borgere

Offentlige virksomheder har ofte brug for at gennemføre forskellige undersøgelser med henblik på at sikre kvaliteten af den offentlige service.


Distribution via Digital Post opleves som mere sikkert
og troværdigt

Med distribution via Digital Post kan I lettere nå ud til borgerne og samtidig gøre det på en måde, der opleves som en mere sikker og troværdig løsning af modtagerne. Dermed vil Digital Post ofte være at foretrække frem for udsendelse til private mailadresser. Og det gælder ikke kun for offentlige institutioner, men også for private virksomheder med adgang til Digital Post så som banker og forsikringsselskaber.

Du bevarer alle fordelene ved SurveyXact

Når du udsender via Digital Post bevarer du selvfølgelig alle de fordele, du kender fra SurveyXact, så du stadig kan styre hele processen med få klik. Kort sagt samme
enkle distributionsflow, som du er vant til, når du udsender almindelige mails fra SurveyXact i dag.

Produkter og tilvalg

Hent vores booklet med alle Xact produkter og tilvalg her:

Download PDF

Xact_products_options_graphics


Få en personlig demo

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Hvis du svarer på et par spørgsmål, kan vi skræddersy en personlig demonstration til dig.