Support

service_support-1

Der er altid en ekspert i den anden ende

Vores support er gratis, og vi vil næsten altid kunne hjælpe dig med dit spørgsmål over telefonen – vi har sandsynligvis fået det før.

Når du vælger Xact by Rambøll, får du derfor ikke blot en licens — du får også Nordens største vidensvirksomhed i ryggen.

Det betyder, at der altid sidder dygtige seniorkonsulenter klar ved telefonerne, at du får gratis support, og at du får adgang til kurser, der giver din licens endnu mere værdi.

Du er aldrig alene.

Som kunde får du én kontaktperson. Men herudover har vi over 120 dedikerede specialister alene inden for survey-området med base i Aarhus, København, Oslo, Hamborg og Stockholm. Vi bruger vores viden om markeder, teknologier og metoder til at skabe analyseløsninger, der hjælper din virksomhed med at skabe værdi for jeres kunder.

Support: 

Tlf: +45 70 26 78 22

Mail: support@surveyxact.dk

 

Telefonen er åben: 

Mandag-torsdag: 08.30 - 16.30

Fredag: 8.30 - 16.00

Det handler om dine resultater

Vi har gjort os umage for at udvikle markedets bedste platform til at indsamle og analysere viden om interessenter. Men uanset hvor avanceret kode der ligger bag, og hvor mange års erfaring vi kan bryste os af, så er vores løsninger kun ligeså meget værd, som de resultater de skaber for dig.

illustration-26

ProjectXact

Hvis du har et komplekst projekt, eller hvis du mangler tid og know-how til at komme i mål, kan vi gøre det sammen.

Vi har udviklet en række tilvalgsprodukter og rådgivningsydelser, så vi sammen kan skræddersy din løsning på præcis den måde, som bedst understøtter netop dit projekt.

Vi kalder det for ProjectXact, og det er her, du får hjælp til perspektivering, analyse, benchmark og opfølgning.

Når du vælger ProjectXact, får du en fast sparringspartner eller — når projektet kræver det — et fast, erfarent projektteam. Du får sparring på indhold og nem brug af systemer.

Læs mere om ProjectXact her

Systemet er enkelt at bruge, og resultaterne er tydelige og lige til at arbejde videre med — også selvom vi har mange brugere og projekter i gang på samme tid. Hertil bliver man desuden altid mødt af dedikerede Xact-medarbejdere, der gerne hjælper, når det er nødvendigt.

Lisbeth Hoeck Coes

Chef for innovation og markedsindsigt, Kræftens Bekæmpelse


Har du brug for hjælp?

Ring til os på telefonnummer: +45 70 26 78 22 eller skriv til support: