Kurser

pages_courses

Få det meste ud af dine undersøgelser

Vi synes egentlig selv, vi har nogle ret fede løsninger. Men de er kun noget værd for dig, hvis du ved, hvordan du bedst sætter dem i spil.

Derfor får du med en Xact-licens også adgang til en lang række kurser, som gør det endnu lettere at skabe resultater med din vidensindsamling. Og det er uanset, om du er ny bruger, velbevandret i Xact eller ønsker et mere avanceret kursus i metode og teori.

Hver måned afholder vi tre forskellige kurser – et for dig, som skal i gang med Xact, et for dig, som er klar til at tage din vidensindsamling til next level og et for dig, som vil lære, hvordan du præsenterer dine resultater i et format, som giver indsigt til forandring.

Fik vi sagt, at du kan blive ekspert i vidensindsamling helt uden at rejse dig fra din kontorstol/lænestol/divan i sommerhuset, eller hvor du nu foretrækker at blive klogere på dine interessenter?

Vores kurser afholdes nemlig som webinarer, så alt, hvad du behøver, er en internetforbindelse og en god kop kaffe.

Se vores kursusplan herunder.

Kurser

Webinar: Den gode undersøgelse

Webinaret er et introduktionskursus til SurveyXact og henvender sig til personer, der ikke i forvejen har arbejdet med SurveyXact. Fokus er på oprettelse af spørgeskemaer samt gennemførelsen af din første undersøgelse.

Læs mere og tilmeld dig ved at vælge den dato, der passer dig.

Dato
Sted
Webinar: Den avancerede indsamling

Her dykker vi ned i de mere avancerede muligheder for indsamling via SurveyXact. Deltagelse i webinaret forudsætter en grundlæggende viden om brugen af SurveyXact.

Læs mere og tilmeld dig ved at vælge den dato, der passer dig.

Dato
Sted
Webinar: Den gode rapport

Lær at analysere data og skabe en god rapport, der giver grundlag for forandring.

Læs mere, og tilmeld dig ved at vælge den dato, der passer dig.

Dato
Sted

Kursusmaterialer

Hvis du gerne vil snuse lidt til indholdet af de forskellige kurser, før du tilmelder dig, eller bare har brug for at komme i gang nu og her, er du velkommen til at dykke ned i vores frit tilgængelige kursusmaterialer.

Materialerne opdateres løbende, hvis der er ændringer i kursernes indhold.

Find dem her