Styrk din
organisation med HR-målinger

MARKEDSFØRENDE TEKNOLOGI, VERDENSFØRENDE EKSPERTISE

Øg medarbejdertrivsel, understøt lederudvikling og forstå organisationskulturen med dybdegående HR-målinger i vores intuitive platform, PeopleXact.


Spørg en ekspert

Book en 15 min. snak. Spørg om hvad som helst.

PeopleXact: Specialdesignet platform til dine HR-målinger

PeopleXact er vores brugervenlige platform og HR-værktøj, der bygger på solid forskning og 25 års erfaring med HR-målinger.

Platformen giver dig værdifulde indsigter, der herefter kan omsættes til konkrete, handlingsrettede strategier.

Vi baserer vores tilgang på gennemtestede trivsels- og ledelsesmodeller og underbygger vores metoder med mange, mange års erfaring indenfor både den private og den offentlige sektor.

Som en integreret del af Rambøll Gruppen, der består af over 18.000 medarbejdere, nyder du ikke kun godt af vores erfarne HR-specialister men også af en omfattende gruppe af eksperter indenfor beslægtede områder, såsom dataindsamling, data science, bæredygtig udvikling, CSRD mv.

logo_collection

 

Mød vores eksperter

Vi er en full-service partner, og med os i tasken bringer vi over to årtiers erfaring, en bæredygtig tankegang og en lang række validerede arbejdsfremgange.

Mød nogle af vores eksperter her.

001_Top_experts

Stil de rette spørgsmål. Skab de rette forandringer.

Automatisk, handlingsorienteret rapportering i PeopleXact

Vores platform gør det nemt for dig at indsamle og fortolke måleresultater i realtid, som systemet automatisk omdanner til letfortolkelige, handlingsorienterede rapporter.

På den måde kan du og afdelingsledere hurtigt omsætte tal og grafer til konkret handling.

Når din HR-måling er gennemført, finder du resultaterne i det interaktive rapporteringsværktøj.

PeopleXact identificerer automatisk problemområder, hvor der bør ydes en ekstra indsats, og giver konkrete anbefalinger til, hvad man som leder kan gøre for at øge arbejdsglæden i afdelingen.

Du får også adgang til velafprøvede og effektive opfølgningsværktøjer, der understøtter såvel virtuelle som fysiske dialoger.

I gang med kun tre klik

 

Den intuitive brugergrænseflade gør det nemt at komme i gang og oprette din HR-måling.

Du vælger selv, hvem skal deltage og hvornår målingen skal køre. Du bestemmer også, hvordan du ønsker at distribuere undersøgelsen, bl.a. via link i en mail, SMS eller Digital Post.

På den måde deltager medarbejdere og andre respondenter nemt og hurtigt i målingen — selvfølgelig med fuld anonymitet og overholdelse af GDPR.

Fuld kontrol over målingen

DSC03361_PX_edit

Tilvalg


illustration-6
Automatisering

Brug data fra CRM til at segmentere og automatisere distributionen af dit spørgeskema. Eller den anden vej rundt — opdatér jeres systemer med data fra PeopleXact.

illustration-7
Single sign-on

Bind login til PeopleXact sammen med jeres Active Directory. Så kan I helt automatisk administrere alle medarbejderes adgang til PeopleXact.

illustration-8
Eget domæne

Øg svarprocent, tryghed og brandværdi med et custom domain. Det gør det nemt for dine respondenter at identificere dig som afsender.

illustration-9
To-faktor login

Øg sikkerheden med et ekstra login trin. Med to-faktor login giver du dine brugere mulighed for at logge ind via SMS-kode eller via IP-adresse.

illustration-10
Digital post

Når respondenter modtager din undersøgelse via e-Boks/Digital Post, oplever de den som mere sikker og troværdig, og det giver en højere svarprocent.

Få en snak om dine behov 

Går du og overvejer nyt system til spørgeskemaundersøgelser?

Vi er meget stolte af vores brugervenlige platforme, SurveyXact, PeopleXact og EngageXact.

De kan rigtig mange ting og skabe indsigt på både kryds og tværs.

Derfor vil vi rigtig gerne snakke med dig om dine ønsker og behov.

portrait_circle_HQM

Markedsførende databehandling

Vi tager datahåndtering meget seriøst. Vores systemer bliver brugt til at indhente enorme mængder data om medarbejdere, borgere, brugere, kunder, kolleger og mange andre.

Derfor har vi et stort ansvar at sikre, den data ikke falder i de forkerte hænder. 

Vores servere er låst forsvarligt inde bag solide vægge og boltede døre udstyret med avancerede alarmsystemer og videoovervågning.

Herudover overholder vi selvfølgelig alle nationale og internationale regler, inkl. GDPR, vi garanterer anonymitet i spørgeskemaer og vi håndterer al data i egne datacentre.

En tegnet mappe med filer og et skilt foran med en lås på, der demonstrer sikker databehandling