Om os

DSC03396

Xact by Rambøll – stakeholder intelligence med et personligt præg

I mere end 20 år har vi hjulpet vores kunder med at indsamle viden om deres interessenter – kunder, borgere, kolleger, aktionærer, brugere, patienter, studerende. Viden, som har skabt grundlaget for forandring i virksomheder, institutioner, organisationer og i samfundet. 

Hvis du nogensinde har svaret på et spørgeskema, så er der en overvejende sandsynlighed for, at du har stiftet bekendtskab med spørgeskemasystemet SurveyXact.

SurveyXact har nemlig i mange år været markedets førende spørgeskemasystem, og i dag udsendes der en undersøgelse via SurveyXact hvert 5. minut. Og det var hvert 5. minut…

Men Xact by Rambøll er mere end SurveyXact – mere end et spørgeskemasystem. I dag omfatter Xact-familien en række løsninger, som hjælper offentlige og private virksomheder med at tilrettelægge vidensindsamling, analysere data og omsætte det til konkrete indsatser og forandringer, som gør en forskel.

Vi kalder det stakeholder intelligence –
viden om dem, der er vigtige for dig og din forretning

illustration-11

Stakeholder intelligence handler om at tilegne sig, præsentere og anvende relevant viden om relevante stakeholders (også kaldet interessenter) på det rigtige tidspunkt.

Med Xact by Rambøll får du markedets bedste løsninger til selv at indsamle viden om dine stakeholders – her og nu. Men Stakeholder intelligence er mere end one off-undersøgelser. Forandringen skabes, når videnindsamlingen og analysen sættes i en større kontekst og understøtter forretningsstrategien – også om fem år. Derfor dækker stakeholder intelligence hos Xact by Rambøll over alt fra store, årlige målinger af for eksempel medarbejderengagement og små, hyppige pulsmålinger, over indsigter i kundeafgang eller NPS til self assessment tools, hvor virksomheder for eksempel kan se, hvordan deres arbejde relaterer sig til FN’s Verdensmål.  

I Stakeholder Intelligence trækker vi på ekspertviden inden for en lang række industrier og sektorer, og med vores erfaring, ekspertise og tilstedeværelse i fire lande sammensætter vi altid et projektteam, som understøtter dit behov, dit marked og dit mål.

Bæredygtig virksomhed, bæredygtig forandring

Som en del af Rambøll dedikerer vi os til at mindske vores klimaaftryk, at bidrage til et sammenhængende samfund med lige rettigheder og muligheder for alle og til at fremme en kultur, der udspringer af kvalitet, velbehag og lige muligheder for alle vores medarbejdere.

Vi bekender os til EDI – Equality, Diversity and Inclusion – når vi ansætter. Ikke fordi, vi skal. Men fordi, det giver mening – for os og for verden omkring os. 

Og vi tager vores rolle i samfundet alvorligt. Både som virksomhed, men også som det redskab til forandring, som vi er. Vi ved, at vores løsninger kan have en stor indflydelse på, hvordan samfundsinstitutioner og virksomheder strukturerer deres tilbud til samfundet og menneskene i det. Derfor er etik og bæredygtighed altid en del af vores overvejelser, når vi udvikler og sælger vores løsninger.

Diversity_and_inclusion

Historie: Fra motorrum til brugervenlig gør det selv-løsning

Egentlig var det slet ikke meningen, at Xact by Rambøll skulle være licensbaserede gør det selv-løsninger.

Motoren i Xact by Rambøll blev udviklet til at skabe den viden, vi trækker på, når vi rådgiver Rambølls kunder. Men hurtigt viste værktøjet sig så effektivt, fleksibelt og brugervenligt, at vi begyndte at dele platformen med kunderne. Dermed så SurveyXact dagens lys – navnet på vores første produkt og samtidig på den abonnements- og konsulentvirksomhed, vi hermed oprettede.

SurveyXact udviklede sig over årene til at blive det foretrukne survey-værktøj for en lang række forskellige danske virksomheder og organisationer, og det er i dag kun få danske kommuner, som ikke benytter SurveyXact eller en anden løsning fra Xact by Rambøll. De følgende år krydsede vi desuden landegrænserne til resten af Norden og til Tyskland.   

SurveyXact har været under konstant udvikling, og i 2018 udvidede vi produktfamilien med først PeopleXact og siden EngageXact. Begge er de direkte svar på vores kunders efterspørgsel. Vi har nu samlet alle tre løsninger under navnet Xact by Rambøll, og tilsammen giver det vores kunder en stærk værktøjskasse til at skabe viden til forandring.

Vi glæder os til at udvide Xact-familien med endnu flere innovative stakeholder intelligence-løsninger – vi er faktisk allerede i fuld gang.