Tilvalg:

Automatisering

SurveyXact kan trække på den data, der for eksempel ligger i jeres CRM-system, og selv udsende det rigtige spørgeskema til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt.

options_header_automation

Lad SurveyXact gøre arbejdet for jer

SurveyXact er udviklet til at skabe brugbar viden for dig og din organisation. Men ikke kun det – systemet er også udviklet til at gøre det på en måde, der kræver et minimum af arbejde fra jeres side. Nøgleordet er automatisering.


SurveyXact ved, hvornår hvem skal spørges om hvad

Med en API-løsning kan SurveyXact trække på den data, der ligger i for eksempel jeres CRM- eller BI-systemer, og udsende det rigtige spørgeskema til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt. Hvis det for eksempel fremgår af jeres CRM-system, at I netop har haft møde med en given kunde, sker der en automatisk udsendelse af et evalueringsskema til kunden (trigger-mekanisme). Der kommer også en automatisk påmindelse til kunden ved manglende svar, og når kunden har svaret, bliver data sendt tilbage til jeres CRM-system. Alt sammen helt automatisk uden risiko for menneskelige fejl og med al relevant data samlet et sted.

Og når udsendelsen på denne måde bliver situationsbestemt vil respondenten samtidig opleve undersøgelsen som mere aktuel og sandsynligvis også kunne svare
mere præcist på spørgsmålene. Hvilket medfører en højere svarprocent og mere pålidelige resultater.

Automatisk opdatering af jeres egne systemer (SAP,
Power BI mm.)

Som vist ovenfor virker automatiseringen også den anden vej. Det vil sige, at SurveyXact automatisk kan sende relevant data tilbage til jeres systemer så som
SAP, Salesforce, Navision, Microsoft CRM eller Power BI. Og dermed opdatere jeres systemer, uden I skal gøre noget.

Produkter og tilvalg

Hent vores booklet med alle Xact produkter og tilvalg her:

Download PDF

Xact_products_options_graphics


Få en personlig demo

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Hvis du svarer på et par spørgsmål, kan vi skræddersy en personlig demonstration til dig.