Tilvalg:

To-faktor login

Med to-faktor login opnår I den optimale sikkerhed.

options_header_two_factor

Dobbelt op på sikkerhed

Xact by Rambøll er allerede et sikkert system, der passer godt på jeres data og hjælper jer med at leve op til gældende sikkerhedskrav. Dog er det stadig muligt, og nogle gange nødvendigt, at opgradere sikkerheden yderligere ved hjælp af to-faktor-login.


Ligesom NemID – bare nemmere

To-faktor login er et andet ord for en sikkerhedsforan-staltning, du allerede kender. NemID fungerer nemlig efter samme princip, fordi der er to trin: Først bruger-navn og kode og derefter en engangskode.


Log ind med en SMS eller din IP-adresse

To-faktor login til SurveyXact foregår enten med en ekstra SMS-kode sendt direkte til brugeren, når korrekt brugernavn og kode er indtastet. Eller det kan foregå automatisk ved hjælp af din IP-adresse, hvor vi kontrollerer, om du logger ind fra et netværk med adgang til SurveyXact. Om I vælger den ene eller den anden løsning, kommer an på, hvad der er mest praktisk for jer – men begge løsninger vil fordoble jeres sikkerhed.

Produkter og tilvalg

Hent vores booklet med alle Xact produkter og tilvalg her:

Download PDF

Xact_products_options_graphics


Få en personlig demo

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Hvis du svarer på et par spørgsmål, kan vi skræddersy en personlig demonstration til dig.