ProjectXact
– når dine
undersøgelser kræver noget ekstra

Skræddersyede løsninger til netop dit projekt.

Fra kompleksitet til bæredygtig forandring

Med Xact by Rambøll får du tre stærke og brugervenlige systemer, som gør dig i stand til på egen hånd at indsamle, analysere og formidle viden om dine stakeholders.

Men til nogle undersøgelser kan der opstå ekstra behov — enten som følge af manglende tid og knowhow i din organisation, eller fordi dit projekt simpelthen er komplekst.

Derfor har vi udviklet en række tilvalgsprodukter og rådgivningsydelser, så vi sammen kan skræddersy din løsning på præcis den måde, som bedst understøtter netop dit projekt.

Vi kalder det for ProjectXact, og det er her, du får hjælp til perspektivering, analyse, benchmark og opfølgning – kort sagt til at omsætte kompleks dataindsamling til bæredygtig forandring.

video_illustrationer_projectxact_dk@2x

Dit projekt — vores ekspertise

Når du vælger ProjectXact, får du en fast sparringspartner eller — når projektet kræver det — et fast, erfarent projektteam.

Du får sparring på indhold og nem brug af systemer. Du kan for eksempel få feedback på jeres samlede årshjul for planlagte undersøgelser, dine emner og spørgsmålsformuleringer i en given undersøgelse eller dine stikprøver og datakilder. Og du kan få tips til at bruge systemerne ud fra dine interesser og kompetencer samt ideer til at engagere din organisation, kolleger og deltagere.

Vi skræddersyr altid din ProjectXact-løsning efter dine konkrete behov.

AdobeStock_164972034

Brug os til løbende sparring

Vores kunder ringer for eksempel til os, når de skal bruge en data- og indsigtsleverandør, som klæder ledelsen på til at træffe de rigtige beslutninger. Også på den lange bane. Vores konsulenter tilbyder dig løbende sparring og tilpasning til den virkelighed, du skal navigere i — uanset kompleksitet.

Én kontaktperson — hundredevis af eksperter

Som kunde får du én fast kontaktperson, som kender dit marked og din branche. Vi trækker nemlig på mere end 120 dedikerede specialister fordelt på Aarhus, København, Oslo, Stockholm og Hamborg. De bruger deres viden om markeder, teknologier og metoder til at skabe analyseløsninger, der hjælper organisationer i alle størrelser og brancher med at skabe bæredygtige forandringer – for kunder, brugere, medarbejdere og øvrige stakeholders.

Branchekendskab og lokal forankring
ProjectXact_001

Erfaring, ekspertise og forretningsforståelse

Vores kunder vælger hovedsageligt at samarbejde med os af tre årsager:

  • Vi har en omfattende metodefaglig ekspertise og forretningsforståelse
  • Vi er en del af en ingeniørvirksomhed med 17.500 kolleger i 35 lande, og det giver os en indgående viden om specifikke industrier og brancher
  • Og endelig tilbyder vi IT-løsninger og IT-ekspertise, der bidrager til at skabe de bedste målinger til jeres organisation
Indsigt af brugeroverflade i Xact platformen

Markedets sikreste datahåndtering

Hos Xact by Rambøll tager vi sikker håndtering af data alvorligt. Vi lever selvfølgelig op til EUs persondataforordninger (GDPR), vi sikrer anonymitet i spørgeskemaer og vi håndterer al data i egne datacentre, som er sikrede efter alle kunstens regler.

Blandt andet derfor har Datatilsynet valgt at være kunde hos os.

Læs mere om datasikkerhed

illustration-4

Brug for mere?
Lad os skræddersy din løsning.

Med Xact som motor og med kompetent rådgivning og support fra markedets bedste eksperter skræddersyr vi en løsning til dig. Vi har udviklet en række tilvalgsløsninger, som kan sammensættes til at understøtte lige netop dit projekt.


illustration-20
Tekstanalyse

Har du modtaget mange kommentarer og savner du et overblik over, hvad kommentarerne går på? Vores tekstanalyse giver dig indsigter i, hvilke emner der fylder hos din målgruppe.

illustration-17
Indsatskort

I vores indsatskort bruger vi statistiske analyser til at udforske, hvilke faktorer der virkelig gør en forskel for dine medarbejdere, brugere eller kunder.

illustration-18
Projektrådgivning

Der er sjældent kun én måde, hvorpå en opgave kan løses. Vi giver dig et forløb sammen med en af vores projektledere, som giver nye vinkler på jeres undersøgelser.

illustration-19
Telefonboost

Er svarprocenten for lav, eller er en bestemt målgruppe underrepræsenteret, iværksætter vi lynhurtigt en telefonkampagne, så resultaterne bliver valide.

illustration-21
Den hybride arbejdsplads

Få aktuel indsigt i hvordan arbejdsopgaver, relationer og medarbejdernes tilknytning til arbejdspladsen påvirkes af den hybride arbejdsform.


Få en personlig demo

Vi ved godt, at selv det mest avancerede software ikke er meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine stakeholders.

Hvis du svarer på et par spørgsmål, kan vi skræddersy en personlig demonstration til dig.

Relaterede artikler og cases

360-graders feedback: Lille spejl på væggen der…

Markedet er i konstant udvikling med ny teknologi, nye konkurrenter, ændrede kompetencekrav og skiftende medarbejderforventninger. For at følge med er der løbende behov for et stærkt fokus på lederudvikling.

Læs mere

Sund arbejdsplads, sund økonomi

Afslør risikofaktorer og tilpas til organisationens behov

Læs mere

God organisationskultur opstår ikke af ingenting

Hvordan manifesterer kultur sig, og kan vi anvende den viden til at forme den organisationskultur, vi ønsker?

Læs mere