Patientundersøgelser gør en forskel

Her kan du blive klogere på, hvordan Kræftens Bekæmpelse og Kreftforeningen bruger Xact by Rambøll.

Nej — spørgeskemaer kan ikke helbrede kræft. Men de kan skabe en bedre tilværelse for kræftramte.
Kræftens Bekæmpelse i Danmark og Kreftforeningen i Norge bruger SurveyXact i deres arbejde på at skabe en bedre tilværelse for kræftramte.

For kræften rammer ikke kun som en sygdom. Den rammer også som en lang række af indlæggelser, behandlinger og svære samtaler.

Med andre ord sætter kræft gang i en mængde processer, der ligesom alle andre processer kan optimeres. Det kræver, at man ved nok om dem.

Her kommer SurveyXact ind i billedet som det videnindsamlingsredskab, der både sikrer, at personfølsomme oplysninger bliver håndteret korrekt og giver kræftforeningerne mulighed for at lave hurtige, pålidelige undersøgelser ved hjælp af deres egne respondentpaneler oprettet i SurveyXact.

Stafet for livet

Hvert år afholder Kræftens Bekæmpelse eventen ”Stafet for livet”.

Formålet er dels at indsamle penge til kræftsagen, dels at skabe et forum for kræftramte og deres pårørende, hvor de kan mødes med andre i samme situation.

For at skabe de bedst mulige rammer om den gode sag måler Kræftens Bekæmpelse på alt lige fra brugervenligheden af event-appen, til om eventen opleves som et tiltag, der gør en reel forskel i kampen mod kræft.

Man kan altid gøre det lidt bedre, hvis man ved, hvor man skal sætte ind.

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge spørgeskemaundersøger?

er du meget velkommen til at kontakte Line Due Nielsen direkte på telefon 51 61 79 19