Sund arbejdsplads, sund økonomi

Alle virksomheder har ansvar for at sikre en sund og trivselsfremmende arbejdsplads. Lovgivningen udgør grundlaget for at fremme et positivt arbejdsmiljø, men fordelene ved en sund arbejdsplads strækker sig ud over blot at være en forpligtelse.

Afslør risikofaktorer og tilpas til organisationens behov

Medarbejdere der oplever gunstige arbejdsbetingelser og ser, at deres organisation prioriterer deres sundhed, udvikler en stærkere forbindelse til virksomheden og viser øget engagement i deres arbejde.

I vores løsning til arbejdspladsvurdering (APV) tilbyder vi en solid ramme til identificering af risikofaktorer. Det gælder både med hensyn til risikotypen og placeringen af fundne risici indenfor organisationen.

 

_48K6652

 

Detaljeret kortlægning

Arbejdspladsvurderingen kortlægger både den fysiske og psykiske side af arbejdsmiljøet. Og på grund af forskellige risikofaktorer på forskellige organisationer, er vores platform skalérbar.

Det betyder, at vores værktøjer kan tilpasses, så de passer til din organisations unikke behov.

Ved at lade den enkelte medarbejderagere som observatør af sit daglige arbejdsmiljø, får du en detaljeret kortlægning, der viser, om flere medarbejdere påpeger de samme risikofaktorer.

Baseret på alvorligheden af hændelserne og antallet af personer, der oplever risikofaktorerne, vejleder rapporten dig i, hvordan du prioriterer og hvor du skal sætte ind med handlinger først.

 

Søren Clausen Johnsen

Manager

Xact By Rambøll

M +45 51 61 22 24

soej@ramboll.com

 

portrait_circle_SOEJ