PeopleXact – professionelle HR-målinger

TEKNOLOGIDREVET, MENNESKESTYRET

Øg medarbejdertrivsel, understøt lederudvikling og forstå organisationskulturen med vores dybdegående HR-målinger.

Vores intuitive HR-værktøj, PeopleXact, er designet til at lette processen, og vores dedikerede team af rådgivere støtter dig hele vejen.


Spørg en ekspert

Book en 15 min. snak. Spørg om hvad som helst.

PeopleXact: Alle HR-målinger i specialdesignet platform

PeopleXact er vores specialdesignede platform til HR-målinger. Her får du et brugervenligt HR-værktøj, der bygger på solid forskning og 25 års erfaring med HR og dataindsamling.

Værktøjet sætter dig i stand til at opnå værdifulde indsigter, der herefter kan omsættes til konkrete, handlingsrettede strategier.

Vi baserer vores tilgang på gennemtestede trivsels- og ledelsesmodeller og underbygger vores metoder med mange, mange års erfaring indenfor både den private og den offentlige sektor.

Som en integreret del af Rambøll Gruppen, der består af over 18.000 medarbejdere, nyder du ikke kun godt af vores erfarne HR-specialister men også af en omfattende gruppe af eksperter indenfor beslægtede områder, såsom dataindsamling, bæredygtig udvikling mv.

logo_collection

 

Mød vores eksperter

PeopleXact er mere end bare et digitalt værktøj til dine HR-målinger.

Bag værktøjet står vores eksperter, specialister og supportteam, hver især med en unik kombination af færdigheder og ekspertise. Selvom deres baggrunde varierer, deler de alle ét fælles mål:

At guide dig mod betydningsfulde resultater i dine HR-målinger med support på alle stadier.

Du kan møde nogle af vores eksperter her.

001_Top_experts

Stil de rigtige spørgsmål. Skab de rigtige forbedringer.

Automatisk, handlingsorienteret rapportering

Vores systemer gør det nemt for dig at indsamle og fortolke måleresultater i realtid, som systemet automatisk omdanner til letfortolkelige, handlingsorienterede rapporter.

På den måde kan du og afdelingsledere hurtigt omsætte tal og grafer til konkret handling.

Når din HR-måling er gennemført, finder du resultaterne i det interaktive rapporteringsværktøj.

PeopleXact identificerer automatisk problemområder, hvor der bør ydes en ekstra indsats, og giver konkrete anbefalinger til, hvad man som leder kan gøre for at øge arbejdsglæden i afdelingen.

Du får også adgang til velafprøvede og effektive opfølgningsværktøjer, der understøtter såvel virtuelle som fysiske dialoger.

Og så er du også tilknyttet vores fuld-support løsning, der består af både HR-, undersøgelse- og tekniske eksperter. De tager telefonen alle timer i hverdagen.

I gang med kun tre klik

Den intuitive brugergrænseflade gør det nemt at komme i gang og oprette din HR-måling.

Du får validerede spørgeskemaer med standardspørgsmål på tværs af alle vores HR-målinger, men du kan også selv tilpasse dine undersøgelser ved at inkludere afdelings- eller organisationsspecifikke spørgsmål.

Du vælger selv, hvem skal deltage og hvornår målingen skal køre. Du bestemmer også, hvordan du ønsker at distribuere undersøgelsen, bl.a. via link i en mail, SMS eller Digital Post.

På den måde kan medarbejdere og andre respondenter nemt og hurtigt deltage i målingen — selvfølgelig med fuld anonymitet og overholdelse af GDPR.

Fuld kontrol over målingen

DSC03361_PX_edit

Tilvalg


illustration-6
Automatisering

Brug data fra CRM til at segmentere og automatisere distributionen af dit spørgeskema. Eller den anden vej rundt — opdatér jeres systemer med data fra PeopleXact.

illustration-7
Single sign-on

Bind login til PeopleXact sammen med jeres Active Directory. Så kan I helt automatisk administrere alle medarbejderes adgang til PeopleXact.

illustration-8
Eget domæne

Øg svarprocent, tryghed og brandværdi med et custom domain. Det gør det nemt for dine respondenter at identificere dig som afsender.

illustration-9
To-faktor login

Øg sikkerheden med et ekstra login trin. Med to-faktor login giver du dine brugere mulighed for at logge ind via SMS-kode eller via IP-adresse.

illustration-10
Digital post

Når respondenter modtager din undersøgelse via e-Boks/Digital Post, oplever de den som mere sikker og troværdig, og det giver en højere svarprocent.

Book demo

Selv verdens mest avancerede software er ikke meget værd, hvis brugeroplevelsen er klodset og uigennemskuelig.

Heldigvis er vi ret stolte af vores brugervenlige platform, og vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du nemt og intuitivt skaber indsigt til forandring og kommer tættere på dine interessenter.

portrait_circle_HQM

Markedsførende databehandling

Vi tager datahåndtering meget seriøst. Vores systemer bliver brugt til at indhente enorme mængder data om medarbejdere, borgere, brugere, kunder, kolleger og mange andre.

Derfor har vi et stort ansvar at sikre, den data ikke falder i de forkerte hænder. 

Vores servere er låst forsvarligt inde bag solide vægge og boltede døre udstyret med avancerede alarmsystemer og videoovervågning.

Herudover overholder vi selvfølgelig alle nationale og internationale regler, inkl. GDPR, vi garanterer anonymitet i spørgeskemaer og vi håndterer al data i egne datacentre.

En tegnet mappe med filer og et skilt foran med en lås på, der demonstrer sikker databehandling